Stichting Lost a Child
 

Verslag 'Sporten voor Lost a Child'

Verslag 'Sporten voor Lost a Child'

'Sporten voor Lost a Child'

Afgelopen zondag 15 september heeft er bij Coronel Sports een fantastische sponsordag plaats gehad voor Stichting Lost a Child. Er waren veel deelnemers aan alle sportclinics van o.a. Carlos Lens. Kinderen hebben zich heerlijk vermaakt op springkussens en met spellen, er was een loterij met geweldige prijzen, een barbecue en poffertjes en tot slot was het tijd voor een feestje met Sonny’s Inc., waarbij de voetjes van de vloer gingen. Het was een groot succes. 
Met zijn allen is er ruim 3000 euro opgehaald voor de Lost a Child. Daarmee kunnen we een heleboel getroffen gezinnen een geheel verzorgde dag naar de Efteling aan bieden en daar zijn we heel blij mee!
Hierbij willen we iedereen die zich ingezet heeft om deze dag tot een succes te maken heel erg bedanken; in de eerste plaats de directie en alle medewerkers van Coronel Sports. Alle mensen die gesport hebben voor Lost a Child.
En natuurlijk Carlos Lens en Sonny’s Inc., de geweldige horeca en alle vrijwilligers.

Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child Sporten voor Lost a Child