Stichting Lost a Child
 

Verslag eerste lotgenotenbijeenkomst

Verslag eerste lotgenotenbijeenkomst

Bijzondere eerste lotgenotenbijeenkomst

De eerste lotgenoten bijeenkomst hebben we achter ons liggen! Op zondag 9 juni 2013 mochten we maar liefst 50 bezoekers verwelkomen op de bijeenkomst in Amersfoort. Wij vonden het allemaal erg spannend hoe de middag zou verlopen. Met een sfeervolle locatie, mooie muziek en lekkere hapjes was de eerste stap naar een fijne middag gezet. 
Een middag om lotgenoten te ontmoeten en ons verdriet te delen.  We hadden een kort officieel gedeelte op het programma staan. Rouwtherapeut Inge Obdeijn en interventie deskundige Clara den Boer hielden een presentatie. Inge was zo moedig was om haar persoonlijke verhaal met ons te delen over het verlies van haar zoon.
Clara heeft een fantastische bijdrage geleverd aan het begeleiden van de lotgenoten middag. Aansluitend zijn we gezamenlijk op een boot gestapt en hebben we een tour door de grachten van Amersfoort gemaakt. Wij hadden van tevoren niet kunnen bevroeden dat de boottocht zo goed zou uitpakken.
Bij terugkeer aan wal waren er vriendschappen gesloten en momenten van verdriet gedeeld. Ook het loslaten van witte ballonnen op de kerktoren met een persoonlijke wens of boodschap voor onze kinderen, was een bijzonder moment.
We hebben de bijeenkomst waardig afgesloten met een gezellig borrel. Met gepaste trots kunnen we concluderen dat de lotgenoten bijeenkomst een ‘warme’ middag is geweest, waar ruimte was voor een lach en een traan.

Graag willen we op korte termijn de volgende lotgenoten bijeenkomst  organiseren. Mocht je tips hebben om de bijeenkomst nog zinvoller, mooier en interessanter te maken, laat het ons weten! Bij deze willen Inge Obdeijn en Clara den Boer nogmaals bedanken voor hun belangeloze inzet voor de bijeenkomst. Dames jullie bijdrage was zeer waardevol!

Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort Eerste lotgenotenbijeenkomst Amersfoort