Stichting Lost a Child
 

Première Zoe van ENorm

Première Zoe van ENorm

Première Zoe van ENorm

Donderdag 28 april vond in Theater Concordia in Enschede de première plaats van de nieuwe single en bijbehorende  videoclip van de Enschedese band ENorm. In het prachtige authentieke zaaltje aan de Oude Markt in Enschede hadden zich vele vrienden, familie en geinteresseerden verzameld om voor het eerst naar de indrukwekkende videoclip te kijken. 

De single Zoe is afkomstig van het derde album van ENorm 'Finding My Way'. Zoe gaat over de leegte die bij ouders ontstaat na het verlies van een kind. Naast de single brengt de band een videoclip uit met actrices Hanna Obbeek en Johanna ter Steege. Het nummer wordt gekoppeld aan stichting Lost a Child en zij gaat Zoe als 'lijflied' gebruiken. Eric en Ronald ten Bos schreven het nummer naar aanleiding van het plotseling overlijden van Zoe, hun nichtje. Zij kwam om het leven als gevolg van een noodlottig ongeval. 'Zoe gaat over het onbeschrijflijke gevoel dat bij ouders ontstaat na het verlies van een kind. Het nummer past precies bij het doel van Lost a Child', zegt Eric ten Bos, leadzanger van de band.

Na het vertonen van de videoclip waarbij ENorm live speelde werd de CD/DVD overhandigd door zanger Eric ten Bos aan de ouders van Zoe. De single Zoe is te downloaden via iTunes.

premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe premiere Zoe