Stichting Lost a Child
 

Moeder spreekt over verlies van zoon

Moeder spreekt over verlies van zoon

Moeder spreekt over verlies van zoon

Je kind verliezen is het ergste wat je kan overkomen, zo denken velen. Angela Mollers (1959) overkwam het.

Op 11 mei 2009 overleed haar 19-jarige zoon Jordy door een fataal auto-ongeluk tijdens zijn werk als militair. Over deze dramatische gebeurtenis en wat dit met haar deed komt Angela speciaal bij Barbara Uitvaartzorg in Vleuten op 17 april a.s. haar verhaal doen naar aanleiding van het boek dat zij schreef “Dag mam”. Ze zal op indringende wijze vertellen hoe zij en haar gezin met dit immense verdriet zijn omgegaan. Hoe sommige mensen tot steun zijn geweest en sommigen juist weer niet. Angela wil op deze avond handvatten proberen te geven aan mensen die met een gezin te maken krijgen waar een groot verlies geleden wordt. Dat kunnen lotgenoten zijn, omstanders, vrijwillige hulpverleners, professionals of mensen die een opleiding volgen op het gebied van rouw en verlies.

Angela Mollers is een ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en verlies. Zij heeft naast het verlies van haar zoon ook vorig jaar afscheid moeten nemen van haar moeder. Bovendien is zij werkzaam in de wijkverpleging waar zij eveneens te maken krijgt met terminale zorg.

Angela hoopt met haar boek steun te geven aan anderen die hetzelfde is overkomen en het boek vormt tegelijkertijd een dierbare, liefdevolle herinnering aan haar eerstgeborene. “Dag mam” is tijdens deze avond in te zien en uiteraard ook te koop.

Na een korte presentatie over haar bevindingen en inzichten bestaat de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in discussie te gaan. De avond zal worden geleid door drs. Anja van Wingerden (pedagoog en psycholoog gespecialiseerd in rouw en verlies) van Après la Vie.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om naar Angela te komen luisteren op 17 april 2013 om 19.30 uur aan de Nieuwe Vaart 5 in Vleuten. Aanmelden kan bij Barbara 030-2966666 info@barbarauitvaart.nl of bij Après la Vie 033-4561634 info@apreslavie.nl

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.