Stichting Lost a Child
 

Kaartverkoop voor Lost a Child-concert van start

Kaartverkoop voor Lost a Child-concert van start

Kaartverkoop voor Lost a Child-concert van start

HUIZEN - De kaartverkoop voor het herdenkingsconcert van stichting Lost a Child is afgelopen weekeinde van start gegaan. Op 6 januari wordt in Paradiso Amsterdam de stichting officieel gepresenteerd en treden artiesten als Jeroen van der Boom, Anita Meijer en diverse lokale artiesten, zoals Mo-Dance en Donny de Koning, op.

Januari dit jaar overleed de 11-jarige Danique Spelbos tijdens het koolmonoxidedrama in Huizen. Voor haar moeder, Anuschka Spelbos (40), reden om de stichting Lost a Child op te richten. 'Ik wil niet alleen de herinnering aan onze dochter levend houden, maar ook andere ouders helpen die hetzelfde meemaken', zei ze laatst in een interview met de krant. 

Lost a Child wil geld inzamelen om rouwverwerkingstrajecten te starten, maar ook veiligheidsprojecten te ondersteunen. Om de doelstellingen van Lost a Child duidelijk te maken en geld in te zamelen wordt het concert gehouden. Een andere reden is om ouders van plotseling overleden kinderen de kans te geven om hun kind te herdenken. Dat kan tijdens het concert, maar ook via de website.

Ouders die hun overleden kind daar een plekje willen geven kunnen een foto mailen met naam, geboorte- en sterfdatum naar info@lostachild.nl. Kaarten voor het concert kosten 19,95 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 16 jaar betalen 9,95 euro. Bestellen kan via www.ticketmaster.nl. Meer informatie staat op de Facebook-pagina van Lost a Child.

 

Foto: Studio Kastermans

Bron: Dichtbij.nl
Website: www.dichtbij.nl