Stichting Lost a Child
 

Kaarten voor concert Lost a Child

Kaarten voor concert Lost a Child

Kaarten voor concert Lost a Child

HUIZEN - Er zijn nog kaarten te koop voor het lanceringsconcert van de stichting Lost a Child op zondag 6 januari in Paradiso Amsterdam.

De stichting is onder andere opgericht door de Huizense Anuschka Spelbos. Zij verloor begin dit jaar haar dochter Danique tijdens het koolmonoxidedrama in Huizen. Zij wil met de stichting andere ouders en familieleden van plotseling overleden kinderen helpen. Lost a Child moet ook projecten gaan ondersteunen die ongevallen met kinderen proberen te voorkomen. Maar daarvoor is geld nodig. Door middel van diverse acties probeert Lost a Child geld in te zamelen. 

Deze week lopen vrijwilligers, onder andere van voetbalvereniging Zuidvogels, een collecteronde door Huizen. Verder kunnen particulieren en bedrijven een donatie doen of zelf een actie starten. Zoals de 11-jarige Devon Posthouwer uit Naarden. Op zijn basisschool, Kinderrijk, heeft hij de goede doelen verkiezing gewonnen. Na een presentatie over Lost a Child won hij met 26 stemmen. Daarmee gaat de hele opbrengst van de kerstmarkt van de school naar dit doel. 

Ook met de entreekosten van het concert wordt geld ingezameld voor Lost a Child. Zondagmiddag 6 januari treden onder andere Jeroen van der Boom, Anita Meijer, Simone Kleinsma en de Zand-kunstenaar op. Ook komt het Zo! Gospel Choir, treedt Mo-Dance op en zingen de jonge talenten Donny de Koning en Demi Kruimer. 

Een kaart kost 19,95 euro, kinderen tot en met 16 jaar betalen 9,95 euro. Een kaart kopen kan via www.ticketmaster.nl

 

Bron: Dichtbij.nl
Website: www.dichtbij.nl