Stichting Lost a Child
 

Het echte werk gaat beginnen

Het echte werk gaat beginnen

Het echte werk gaat beginnen

We zijn overdonderd door de vele lieve, warme, verdrietige, helpende reacties de we tot nu gekregen hebben. We zijn pas drie maanden geleden op het idee gekomen om een stichting voor lotgenoten te starten en merken nu al dat we zo ontzettend hard nodig zijn. Wat is het schrijnend om te zien hoeveel mensen plotseling hun kind zijn verloren. Nu we sinds afgelopen week officieel gestart zijn met de stichting verwachten mensen natuurlijk heel veel van ons, en dat wat we zeggen willen we natuurlijk ook allemaal waar gaan maken. Maar het heeft tijd nodig.

De doelstellingen voor komend jaar zijn duidelijk en zetten we graag op een rijtje om ook voor iedereen inzichtelijk te maken waar de donaties naar toe gaan, en zodat u tevens kunt zien dat lotgenoten ook echt steun vinden bij onze stichting. Wij zijn op de hoogte van het bestaan van diverse organisaties die zich ook richten op onze doelgroep en dat is fijn. Fijn dat een ieder zich kan aansluiten bij de groep waar die zich het prettigst bij voelt. En de diverse organisaties kunnen natuurlijk ook de krachten bundelen om zo nog beter onze lotgenoten van dienst te kunnen zijn. Daar staan wij ook zeker voor open.

Al het werk dat wij tot nu toe verrichten, doen wij op vrijwilligersbasis. Om een en ander te ontwikkelen en voor elkaar te krijgen hebben we nog wat tijd nodig. De volgende doelstellingen staan voor 2013 op het programma: