Stichting Lost a Child
 

En dan verlies je je kind

En dan verlies je je kind

En dan verlies je je kind

Het zal je maar gebeuren… Je kind komt te overlijden. Je wereld stort in. Het overkwam Anuschka (40). Tijdens een partijtje overlijdt haar 11-jarige dochter aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging.

Omdat ze andere ouders in die eerste vreselijke weken na het overlijden van een kind een hart onder de riem wilde steken, richtte ze samen met haar vriendin Saskia (41) de Stichting Lost a Child op. Dit weekend organiseren zij een lanceringsconcert.

Ongeluk

Anuschka (40) verloor haar dochter vorig jaar bij een vreselijk ongeluk in een huis in Huizen. Twee meisjes van 11 en 12 jaar oud overleden in de badkamer aan de gevolgen van koolmonoxidevergiftiging. Terwijl het drama langzamerhand landelijk nieuws werd, kregen Anuschka en haar man Koen het hartverscheurende bericht: Danique kan niet meer gereanimeerd worden.

Vreselijke eerste momenten

De eerste uren en dagen waren vreselijk, vertelt Anuschka aan Vriendin. Achteraf was dát het moment waarop Anuschka later terugblikte en een rol voor zichzelf zag weggelegd. En dus richtte ze de Stichting Lost a Child op.

Even vergeten

Zondag 6 januari, 15:00u, wordt een lanceringsconcert gehouden in Paradiso Amsterdam. "Een geweldig, hartverwarmend concert voor iedereen. Een middag ‘om even te vergeten’."

Kijk hier voor meer informatie over het lanceringsconcert van Stichting Lost a Child.